Evenement

Miniseminar “De Duurzame Driehoek”

Datum evenement: 
10 september, 2014 - 17:30 tot 20:30

Beste leden van de NBCM,

Bij dezen de uitnodiging voor het miniseminar “De Duurzame Driehoek” waarin Peter Specker van ministerie van OCW een inleiding zal geven over de samenhang tussen het aanbesteden, het aansluitende contractmanagement en de procesgang bij duurzaam inkopen voor de Rijksaanbestedingen.

Peter Specker is Categoriemanager Schoonmaak voor het Rijk en verantwoordelijk voor het aanbesteden en managen van alle Rijkscontracten voor de Schoonmaak. Peter is schrijver van diverse artikelen (bijvoorbeeld in Service Management en Facto Magazine) en leverde bijdragen aan diverse vakbladen (bijvoorbeeld in Facilitair & Gebouwenbeheer en Professioneel Schoonmaken).

Peter Specker is recent als branche expert verbonden aan de Commissie van Aaanbestedingsexperts. Zijn bijdrage aan ‘social return’ bij Rijksaanbestedingen is te vinden op de site van PIANOo.

Deze exclusief voor NBCM leden georganiseerde bijeenkomst vindt plaats op 10 september van bij Rabobank te Zeist, Laan van Eikenstein 9, 3705 AR te Zeist; geldig legitimatiebewijs (paspoort of ID) meenemen.

Aanmelden kan via info@nbcm.nl.

Vanaf 17.30 uur kun je binnenlopen en bij levendige discussie kunnen we tot maximaal 20.30 uur uitlopen.

Agenda

Geen items.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NBCM nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste updates.