Algemeen

Over NBCM

Algemeen
De NBCM is dé beroepsorganisatie voor contractmanagers – bij opdrachtgevers en bij leveranciers – en stelt zich de professionalisering van contractmanagement ten doel in alle sectoren (zoals ICT, bouw en facilitaire dienstverlening). Onder meer door het stimuleren van opleidingen, het bieden van een platform voor uitwisseling van kennis en best practices en het (op termijn) bieden van certificering. Contractmanagement bestaat uit het bewaken van de kwaliteit van de diensten, het gecontroleerd doorvoeren van wijzigingen in de overeenkomst, het tijdig identificeren en oplossen van problemen in de dienstverlening of in de relatie met de contractpartij en het waar nodig bijstellen of uitwerken van de afspraken. Het managen van contracten is een noodzaak geworden om zeker te stellen dat de betrokken partijen ook na de afronding nog iets te vieren hebben.

 

Visie
De NBCM heeft een visie opgesteld over hoe het vakgebied contractmanagement zich in de komende jaren zal gaan ontwikkelen. Deze visie is hieronder te downloaden.

 

Lidmaatschap
Het lidmaatschap staat open voor personen actief in het vakgebied contractmanagement. De contributie bedraagt jaarlijks € 95,-. Leden krijgen toegang tot publicaties op de website, ontvangen de nieuwsbrief en kunnen tegen een gereduceerd tarief of gratis deelnemen aan activiteiten (conferenties, seminars, workshops). Voorts krijgen leden de faciliteiten om Special Interest Groups (SIGs) op te zetten.

Meer informatie over de vereniging, het lidmaatschap en sponsoring kan worden verkregen bij Robert Grandia en Rense Feenstra via info@nbcm.nl / 085-3034379.

Je kunt lid worden van de NBCM door het invullen van bijgesloten aanmeldingsformulier, dit te printen, een handtekening erop en daarna scannen en mailen naar: info@nbcm.nl.

Na de verwerking van uw aanmelding door het secretariaat wordt uw e-mail adres opgenomen in ons adressen bestand.

 

Agenda

Geen items.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NBCM nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste updates.