Evenement

De 6e Nationale Contractmanagement Conferentie

Datum evenement: 
10 februari, 2015 - 09:30 tot 17:00

NBCM is ook dit jaar weer kennispartner van de 6e National Contractmanagement Conferentie die in met de titel ‘Contractmanagement, Cost of Profit Center'in het teken van het nut en de waarde van contractmanagement.

De toegevoegde waarde van contractmanagement bewijst zich keer op keer. Benchmarks wijzen uit dat besparingen van 5 tot 10% van de contractwaarde door pro-actief contractmanagement voor beide partijen zeer realistisch zijn. Daarnaast levert contractmanagement grip op contracten, én een betere relatie tussen contractpartijen op. Waarom wordt de discussie over de investering in contractmanagement dan nog steeds gevoerd in organisaties? Deze conferentie helpt u bij de discussie over de investering. Enthousiaste sprekers vertellen over de meerwaarde die zij in hun organisatie ervaren!

Wat levert deze conferentie u op?
• Inspirerende presentaties over hoe uw vakgenoten de invoering van contractmanagement ter hand hebben genomen. Zij maken duidelijk dat de investering zichzelf meer dan terugverdient!
• Munitie om de discussie over nut en waarde van contractmanagement binnen uw organisatie te kunnen voeren
• Nieuwe ideeën voor uw contractmanagementaanpak, zoals o.a. de zeer vernieuwende Vested-methode van Kate Vitasek
• U hebt kunnen netwerken met collega's uit andere organisaties
• U neemt het nieuwe boek CATS CM editie 2014 gratis mee naar huis!

Leden van de NBCM krijgen €75 korting. Inschrijven kan middels het inschrijfformulier op de website van de conferentie. (http://www.cmconferentie.nl/inschrijven)

Agenda

Geen items.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NBCM nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste updates.