Algemeen

Bestuursleden

 

Robert Grandia (voorzitter bestuur)

Robert Grandia is ICT-advocaat bij Advocatenkantoor Legalz. Hij is specialist ICT-contracten, ICT-geschillen en intellectuele eigendom en heeft zich toegelegd op contractmanagement. Robert is daarnaast ruim 10 jaar actief als trainer/docent ICT-contractenrecht (Hogeschool Rotterdam, beroepsopleiding Nederlandse Orde van Advocaten)  en van zijn hand verschenen publicaties over ICT-contractenrecht, contractmanagement en de juridische bescherming van software en databanken. Hij is onder andere auteur geweest van branchevoorwaarden voor de ICT-sector.  

M : +31 (0)6 37 17 15 50
E : info@nbcm.nl 
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/robert-grandia-16783b4/

 

 

Gert-Jan Vlasveld (secretaris bestuur)

Ing Gert-Jan Vlasveld is senior adviseur, trainer, auteur en coach gespecialiseerd in contractmanagement. Met 20 jaar achtergrond in ICT en 5 jaar in Facility Management is Gert-Jan eind jaren 90 in aanraking gekomen met contractmanagement. Op basis van zijn ervaringen heeft hij samen met Jan van Beckum de methode CATS CM voor contractmanagement ontwikkeld, daar een boek over geschreven en in 2005 CM Partners gestart. Sindsdien heeft hij honderden contractmanagers mogen trainen en vele organsaties geadviseerd en ondersteund bij het professionaliseren van hun contractmanagementproces. Na 10 jaar de rol van voorzitter te hebben ingevuld is Gert-Jan momenteel secretaris van het bestuur.
M : +31 (0)6 44 35 15 29
 
 
 
Patricia van der Kammen (penningmeester bestuur)
Patricia is in 2019 lid van de vereniging geworden. Na een diversiteit aan (advies- en controllers-) functies mag zij sinds 2019 onder andere contractmanagement ontwikkelen en implementeren binnen het ICT-domein van Tilburg University. Daar hoort ook advisering rondom de transitie naar regievoering en begeleiden van de business bij aanbestedingstrajecten bij. Patricia is 48 jaar en woonachtig in Tilburg.
 

 

 

Anne Ensing (bestuurslid portefeuille Activiteiten en Ledenzaken)

Anne Ensing is contractmanager bij Dienst Justitiële Inrichtingen en heeft daarvoor enkele jaren bij een facilitair adviesbureau gewerkt waar zij diverse contractmanagement opdrachten heeft uitgevoerd. Van ontwikkeling van contractmanagement, implementaties tot uitvoering. De overstap van consultancy naar de overheid heeft Anne doen besluiten om zich verkiesbaar te stellen voor een rol als bestuurslid. Blijven ontwikkelen en netwerken op het gebied van contractmanagement zijn haar drijfveren om in 2019 lid te worden en per 2021 ook actief als bestuurslid te zijn. Met activiteiten en ledenzaken in haar portefeuille hoopt Anne in de rol van bestuurslid mooie ontwikkelingen tot stand te brengen voor de vereniging.

E: info@nbcm.nl 

 
 
 

Martijn van de Bor (bestuurslid portefeuille Activiteiten & Ledenwerving)

Martijn werd in 2016 lid van de vereniging en kijkt terug op een waardevolle tijd tijdens de NBCM special interest group rondom (SIG) tooling (2018-2019). Martijn heeft de afgelopen 10 jaar diverse organisaties geholpen bij het implementeren en rijpen van hun contracten vendor management-activiteiten. Momenteel is hij werkzaam voor AholdDelhaize als Global IT contractmanager.

Martijn is 37 jaar, vader van 4 kinderen en woont samen met zijn vriendin in Haarlem. Je mag hem in de nacht wakker maken om te gaan vissen of om de barbecue aan te steken. 

Agenda

Geen items.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NBCM nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste updates.