Nieuws

10 september 2014, Miniseminar “De Duurzame Driehoek” door Peter Specker

Deze exclusief voor NBCM leden toegankelijke presentatie van aanbestedingsexpert Peter Specker over de samenhang tussen het aanbesteden, het aansluitende contractmanagement en de procesgang bij duurzaam inkopen voor de Rijksaanbestedingen was bijzonder leerzaam en werd op een heel boeiende wijze gebracht.

Zie onderstaand enkele quotes van de deelnemers.

“Zeer nuttige bijeenkomst waarbij een inkijk in het aanbestedingstraject van de overheid leidt tot een mogelijk kwaliteitsverbetering van de eigen aanbesteding trajecten. “

“Ik vond deze bijeenkomst zeer goed! Peter Specker is een interessante man met veel inkoopervaring die op een verhelderende manier complexe inkooptrajecten simpel en praktisch benaderd. Ook was ik getroffen door de professionaliteit waarmee Peter de inkooptrajecten/de duurzame driehoek binnen de overheid heeft benaderd en als proces gestalte heeft gegeven.”

“Peter Specker is een uiterst boeiende spreker, de onderwerpen die aan bod zijn gekomen zijn zeer interessant, waardevol en leerzaam voor ons vak. Peter maakt gebruik van praktijkvoorbeelden dit maakt zijn presentatie herkenbaar en blijf je continu aangehaakt.”

“Wat een fantastisch seminar, niks miniseminar. Peter sprak boeiend gedurende 2,5 uur over wat ons allen aangaat en het was jammer dat het afgelopen was.
Was eigenlijk door Duurzaam in de titel op verkeerde been gebracht, en verwachte meer met MVO aspect maar dit ging dus vooral over een Duurzame relatie.”

De presentatie is trouwens voor NBCM leden beschikbaar op het exclusief voor leden gedeelte van de website (mijn NBCM).

Agenda

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NBCM nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste updates.