Nieuws

NBCM: Contractmanagementtools – inzichten uit de praktijk 20 juni 2018

Op woensdag 20 juni hield de NBCM een bijeenkomst waarin Contractmanagementtools centraal stonden. De organisatie was in handen van de Special Interest Group (SIG) Tooling. In het kantoor van IT adviesbureau Mitopics in Gouda was een twintigtal leden en enkele niet-leden van de NBCM bijeen gekomen. Robert Grandia, ICT-advocaat bij Legalz en bestuurslid van de NBCM, opende de bijeenkomst met een toelichting op de SIG Tooling. Daarna was het tijd voor de volgende presentaties:

 

  • Wat is een goede tool voor Contractmanagement? (door Martijn van de Bor, IT Contract Manager, Alliander);
  • Welke functies worden ondersteund door Contractmanagementtools? (door Jean-Paul Sorée, Contract Manager ICT, Universiteit Leiden);
  • Welke functies zijn nodig in Contractmanagementtools? (door Reinold van Bruggen, Senior consultant en CEO, Mitopics).

 

Iedere presentatie was geïnspireerd door een bijbehorende publicatie van de SIG Tooling. Alle publicaties en de presentatie van de bijeenkomst zijn te downloaden op ‘Mijn NBCM’ (www.nbcm.nl, Mijn NBCM, inloggen of instructies volgen voor nieuw wachtwoord).

 

Tijdens de presentaties was er voldoende ruimte voor interactie, daar werd dan ook goed gebruik van gemaakt. Na de derde presentatie sloot Robert de bijeenkomst af. Daarbij riep hij de aanwezigen op mee te denken over nieuwe onderwerpen en aandachtspunten voor volgende publicaties van de SIG Tooling. En de SIG kan ook nieuwe leden gebruiken, bij interesse kan men zich bij Robert melden. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel.

 

Afbeelding: 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NBCM nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste updates.