Nieuws

Website vernieuwd, Bibliotheek en Discussies

  • Posted on: 21 januari, 2021 - 21:59
  • By: RobertGrandia
Deze maand zijn een aantal (technische) verbeteringen doorgevoerd in de website. Onder andere middels een fotoboek en een webformulier voor aanmelding als lid. Daarnaast willen wij nog onder de aandacht brengen dat leden de mogelijkheid hebben om in te loggen op het besloten deel van de site ("Mijn NBCM"). Het besloten deel van de site kent een aantal onderdelen. Graag brengen we die nog eens onder de aandacht.
 
Bibliotheek
In de bibliotheek kun je kennis nemen van (downloadbare) literatuur, presentaties en andere documenten. Standaard worden hier bijvoorbeeld de notulen van ALV's geplaatst en handouts van presentaties van NBCM-events. Daarnaast tref je ook publicaties van leden aan. Het is ook mogelijk je eigen bijdrage te delen. Denk bijvoorbeeld aan eigen publicaties in media, whitepapers of andere bijdragen op het vakgebied contractmanagement of anderszins relevant voor contractmanagers.
 
Discussies 
In dit forum kun je discussies starten over bijvoorbeeld actuele thema's, oproepen plaatsen of (inhoudelijke) vragen stellen.
Bij "mijn profiel" op deze pagina kun je jouw profielgegevens zien en bewerken.
 
Mocht het even geleden zijn dat je hebt ingelogd? Vraag dan eenvoudig een nieuw wachtwoord aan. Dat kan makkelijk en snel via de site.

Agenda

Geen items.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NBCM nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste updates.