Algemeen

Bestuursleden

Curriculum vitae Gert-Jan Vlasveld, Voorzitter NBCM
 Ing Gert-Jan Vlasveld is Senior Adviseur bij CM Partners BV dat gespecialiseerd is in contractmanagement. Hij studeerde informatica aan de HIO in Den Haag en startte zijn loopbaan als programmeur bij BSO. Na een aantal jaren als analist, ontwerper en projectleider gewerkt te hebben werd hij lid van het  management team van de Business Unit BSO/AT Zoetermeer. In de vijf jaar die hij als technisch manager gewerkt heeft was hij samen met een collega verantwoordelijk voor het managen van alle contracten in uitvoering. Onder zijn leiding werd een kwaliteitssysteem ingericht dat een van de eerste ISO 9001  certificaten binnen de ICT kreeg. Na zijn overstap naar BSO-Origin/QMSP heeft hij een aantal jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en implementatie van een wereldwijd contractmanagementsysteem voor Origin. Na een korte periode bij een co-locatie provider heeft Gert-Jan vijf jaar  gewerkt voor ‘s werelds grootste leverancier van Facilitaire dienstverlening: Johnson Controls IFM. Daar heeft hij als Business Controls Manager en Finance Manager Nordics zijn stempel gedrukt op het contractmanagement binnen de organisatie.
 Samen met Jan van Beckum heeft Gert-Jan de methode CATS CM voor contractmanagement ontwikkeld, daar een boek over geschreven en CM Partners gestart.
 
Gert-Jan is naast voorzitter van de Nederlands Beroepsvereninging voor Contract Management ook voorzitter van de Raad van Toezicht van de Zeister Muziekschool.
 
Contactgegevens:
CM Partners BV 
Panweg 63
3705 GC Zeist
http://www.cmpartners.nl
M : +31 (0)6 44 35 15 29
 
  
Curriculum vitae Rense Feenstra (R.J.), Penningmeester NBCM

Rense Feenstra is oprichter van ERP Software Consultancy en als ZZP-er werkzaam in diverse rollen zoals Contract Manager, Inkoper of Licentie specialist. Daarvoor heeft hij als Vendor & Contract Manager en als ICT inkoper bij Rabobank veel ervaring opgedaan met leveranciers zoals IBM, SAP, Oracle, Microsoft e.d. Zijn professionele basis is gevormd door de inkoop werkzaamheden in de zorgsector waar tijdige beschikbaarheid en constante kwaliteit belangrijker waren dan de laagste prijs. Zijn theoretische basis is gevormd door een 4-jarige studie aan de HEAO richting Logistiek & Economie.

Zie voor meer informatie: //www.erp-sc.nl

 
Contactgegevens:
M  :  +31 (0)6 33 00 55 44
E  :  info@nbcm.nl
 

 

 Curriculum vitae Henk de Olde, Bestuurslid NBCM

 Mijn professionele ervaring is opgebouwd in de gelederen van Atos Origin waar ik diverse leidinggevende rollen heb vervuld als business unit manager, als outsourcing transitie manager en manager van een contractportfolio. In mijn huidige rol als business process manager houd ik me vooral bezig met de  ontwikkeling, verbetering en in werking stellen van processen en procedures met als speerpunten de bedrijfsbesturing en - interne controle, contractbesturing en –uitvoering en outsourcing transities.Mijn persoonlijke ambitie is het mobiliseren van ieders eigen kwaliteiten gericht op het behalen van  rechtvaardige voordelen voor de afnemer, de leverancier, het eigen bedrijf, de betrokken medewerkers en de maatschappij. Dat is bij uitstek relevant bij Contractmanagement omdat je daarbij ook steeds die belangen zoveel mogelijk in overeenstemming moet zien te brengen.

 
Contactgegevens:
M  :  +31 (0)6 53 23 98 56
 
 

Curriculum vitae Robert Grandia, Bestuurslid NBCM

Robert Grandia is ICT-advocaat bij Advocatenkantoor Legalz. Hij is specialist ICT-contracten, ICT-geschillen en intellectuele eigendom. Robert is tevens voorzitter van de Afdeling IT-recht van het Nederlands Genootschap voor Informatica (NGI), docent ICT-recht aan de Hogeschool Rotterdam en docent bij de advocatenberoepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten. Robert geeft veelvuldig presentaties en trainingen en van zijn hand verschenen publicaties over ICT-contractenrecht, contractmanagement en de juridische bescherming van software en databanken. Robert is onder andere auteur van de ICT~Office Voorwaarden (2009). Voor meer informatie zie http://www.legalz.nl.

 

Contactgegevens:
Advocatenkantoor Legalz B.V.
Rodezand 34
3011 AN ROTTERDAM
http://www.legalz.nl
M : +31 (0)6 37 17 15 50
E : info@nbcm.nl

 

                    

Curriculum vitae Erik Kiekens, Secretaris NBCM             

 Erik is in diverse functies werkzaam sinds 1985. Erik werkt graag in een omgeving waarin hij vrijheid van handelen heeft en wordt afgerekend op het resultaat. Zijn werkmotivatie haalt Erik vooral uit het omgaan met mensen en het leveren van een toegevoegde waarde op gebied van contractmanagement.      Maar ook het ontwikkelen van zijn persoonlijkheid en zelfontplooiing. Tijdens zijn loopbaan heeft Erik bij diverse werkgevers een verscheidenheid aan functies uitgeoefend zoals: contractmanager, projectmanager/leider, lijnmanager, adviseur, kwaliteitsmanager, docent, coach en informatieanalist.

De afgelopen 10 jaar is Erik werkzaam als Senior Contractmanager (op dit moment bij TNO). Daarin adviseer en ondersteunt Erik zijn thema directie, de business line managers en het sales teams bij het contractueel vastleggen van opdracht-, geheimhouding-, consortium-, teaming- en licentieovereenkomsten.

 

Contactgegevens:
M  :  +31 (0)6 51 59 48 19
E  :  info@nbcm.nl

 

Geen items.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NBCM nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste updates.

 Archief