Evenement

GEANNULEERD - Uitnodiging NBCM AI (deel 3) in contractmanagement 12 november a.s.

Datum evenement: 
12 november, 2018 - 17:30

Op maandag 12 november aanstaande organiseert de NBCM een derde seminar van een serie met als onderwerp: AI (Artificial Intelligence) in contractmanagement. In een aantal opvolgende seminars zal Artificial Intelligence in contractmanagement vanuit meerdere invalhoeken worden belicht. Je kunt echter ook aanhaken als je de eerdere sessie’s hebt gemist.

Dit seminar hebben wij Mathieu Paapst van ICTRecht bereid gevonden om iets te vertellen over Artificial Intelligence in contracting.

ICTRecht opereert met een eigen team van specialisten vanuit Amsterdam.

ICTRecht is geen advocatenkantoor. Zij richten zich vooral op hun specialisme van deskundig en praktisch advies. De focus ligt op ICT, privacy en Recht. ICTRecht is flexibel en creatief en bied ruimte voor originaliteit en eigen initiatief.

Programma en locatie

Dit mini seminar wordt gehouden in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein (Blokhoeve 1, 3438 LC) waar je vanaf 17.30 uur ontvangen wordt met koffie. Van 18:00 – 19:00 uur is er de mogelijkheid om gezamenlijk iets te eten. De presentatie begint om 19.00 uur en eindigt rond 20.00 uur.

Er is een grote parkeergarage naast het NBC.

Kosten

Voor NBCM leden zijn geen kosten verbonden aan deelname. Niet-leden betalen eenmalig € 45,-.

Je kunt je inschrijven voor dit seminar door een mail te sturen naar info@nbcm.nl.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Erik Kiekens (0651594819)

 

Geen items.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NBCM nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste updates.

 Archief